El aceite de oliva.Su extracción, clarificación y refinación.

El aceite de oliva.Su extracción, clarificación y refinación.

Editorial:
Formacion alcala
EAN:
9788498913170
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-9891-317-0
Pàgines:
423
Enquadernació:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
idioma:
CASTELLANO
Ample:
15
Alt:
21
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
RECUPERA

Descompte:

-5%

Abans:

15,95 €

Després:

15,15 €
IVA inclòs
Avisar disponibilitat

Matèria a Libreria Espai 14

  • Cuina per a molts.Receptes per a 10 persones o mes -5%
    Titulo del libro
    Cuina per a molts.Receptes per a 10 persones o mes
    Lienas, David
    Mina
    Tant si ets dels que pensen que cuinar per a molts és un plaer com si ho trobes una tortura, aquest llibre t'a...
    No disponible

    17,30 €16,44 €

  • El libro de los postres -5%
    Titulo del libro
    El libro de los postres
    Zarzalejos, María
    Alianza
    Un buen postre es el broche de oro de una comida, y en este sentido es  hora de desterrar los prejuicios que re...
    No disponible

    15,95 €15,15 €

  • 50 PLATS DE PRIMAVERA -5%
    Titulo del libro
    50 PLATS DE PRIMAVERA
    Parellada, Ada
    Now books
    No disponible

    9,50 €9,03 €

  • Hoy cocinamos nosotros -5%
    Titulo del libro
    Hoy cocinamos nosotros
    Karmel, Annabel
    Alhambra
    Cocinar es divertido, y aún más comer las cosas deliciosas que puedes hacer. Pero lo mejor es cocinar y comer...
    No disponible

    12,90 €12,26 €

  • LA COCINA ESPAÑOLA ANTIGUA
    Antic
    -5%
    Titulo del libro
    LA COCINA ESPAÑOLA ANTIGUA
    PARDO BAZAN, EMILIA
    Roger editor
    DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)

    11,42 €10,85 €

Formacion alcala a Libreria Espai 14