El bacallà: Com preparar-lo 10 vegades

El bacallà: Com preparar-lo 10 vegades

Nº:
5
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788460997450
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-609-9745-0
Pàgines:
20
Enquadernació:
RUSTICA
idioma:
CATALAN
Ample:
200
Alt:
100
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
Productes de Mercat

Descompte:

-5%

Abans:

6,95 €

Després:

6,60 €
IVA inclòs
Avisar disponibilitat

Una breu i documentada introducció de Cai Puigdefàbregas explica l'"aventura del bacallà" i la seva introducció com a aliment habitual a les cuines mediterrànies.

Matèria a Libreria Espai 14

  • El menjar en la història -5%
    Titulo del libro
    El menjar en la història
    Jaume Castell i Abellà
    Cossetania edicions
    El gust de les coses de menjar ha canviat al llarg dels temps, peró el  que ha canviat molt és la manera de v...
    No disponible

    10,30 €9,79 €

  • ASSAR NA GRELHA -5%
    Titulo del libro
    ASSAR NA GRELHA
    Heisch, Annette
    Everest editora
    No disponible

    5,83 €5,54 €

  • Speculoos -5%
    Titulo del libro
    Speculoos
    Lizambard, Martine
    Cupula (libros cupula)
    28 sabrosas recetas, con aromas de antaño, en un minilibro que podrás llevar siempre contigo para cocinar có...
    No disponible

    3,90 €3,71 €

  • Les ostres: Com preparar-les 10 vegades -5%
    Titulo del libro
    Les ostres: Com preparar-les 10 vegades
    Nº 27
    Gaig i Framis, Carles
    Sd edicions
    Carles Gaig, quarta generació d'una família de cuiners, proposa 10 maneres de menjar les ostres -un producte ...
    No disponible

    6,95 €6,60 €

  • Pasta y salsas caseras -5%
    Titulo del libro
    Pasta y salsas caseras
    AA.VV
    Rustika ediciones
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    3,99 €3,79 €

Sd edicions a Libreria Espai 14