El foie-gras. Sus orígenes y realidades
Antic

El foie-gras. Sus orígenes y realidades

Nº:
17
Editorial:
Ttarttalo
EAN:
9788480915458
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-8091-545-8
Pàgines:
120
Enquadernació:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
idioma:
CASTELLANO
Ample:
170
Alt:
240
Disponibilitat:
DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)
Col·lecció:
COCINA

Descompte:

-5%

Abans:

17,45 €

Després:

16,58 €
IVA inclòs
Comprar

Matèria a Libreria Espai 14

  • EL PAN ES ORO -5%
    Titulo del libro
    EL PAN ES ORO
    Bottura, Massimo
    Phaidon
    - Más de 150 recetas caseras y fáciles de elaborar ordenadas en 45 menús a cargo de los mejores chefs del mu...
    No disponible

    39,95 €37,95 €

  • Recetas sencillas para alegrarte la vida -5%
    Titulo del libro
    Recetas sencillas para alegrarte la vida
    Ventana, Pati
    Grijalbo
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    20,90 €19,86 €

  • MI METODO DIETETICO
    Antic
    -5%
    Titulo del libro
    MI METODO DIETETICO
    Nº 173
    HAUSER, GAYELORD
    Bruguera
    DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)

    6,24 €5,93 €

  • Cuines de Barcelona -5%
    Titulo del libro
    Cuines de Barcelona
    Segura Soriano, Isabel
    Comanegra
    Aquest llibre repassa com s'ha pensat a Barcelona la cuina com a espai  domèstic (sovint anomenat laboratori p...
    No disponible

    24,00 €22,80 €

  • CONGELACION CASERA. 2. PESCADOS Y CARNES
    Antic
    -5%
    Titulo del libro
    CONGELACION CASERA. 2. PESCADOS Y CARNES
    RUIZ RUIZ, SILVIA
    Ediciones aura
    DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)

    6,24 €5,93 €

Ttarttalo a Libreria Espai 14