Recetas y menús vegetarianos para las 4 estaciones

Recetas y menús vegetarianos para las 4 estaciones

Editorial:
Paidotribo
EAN:
9788480193184
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-8019-318-4
Pàgines:
176
Enquadernació:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
idioma:
CASTELLANO
Ample:
150
Alt:
220
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
NUTRICION Y SALUD

Descompte:

-5%

Abans:

11,42 €

Després:

10,85 €
IVA inclòs

Matèria a Libreria Espai 14

  • Cocina 100 % microondas -5%
    Titulo del libro
    Cocina 100 % microondas
    Gil de Antuñano, Maria Jesus / Fernandez Montes Clemente, M. Jesus
    Pais aguilar
    DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)

    12,90 €12,26 €

  • Els peus de porc: Com peparar-los 10 vegades -5%
    Titulo del libro
    Els peus de porc: Com peparar-los 10 vegades
    Alcaide, Luis
    Sd edicions
    Al pr.leg, el professor Rafael Aracil fa una breu hist.ria del porc, de la seva implantació o rebuig, segons e...
    No disponible

    6,95 €6,60 €

  • Mini pasteles salados -5%
    Titulo del libro
    Mini pasteles salados
    Chovancova,Ilona
    Grijalbo
    Mini kits de cocina. Contiene libro de receta + moldes de silicona ¡Renueva tu cocina con esta cajita llena de...
    No disponible

    6,90 €6,56 €

  • Tu cocinas hoy -5%
    Titulo del libro
    Tu cocinas hoy
    Arguiñano, Eva
    Bainet media
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    19,95 €18,95 €

  • EL ARTE DE EMPLATAR -5%
    Titulo del libro
    EL ARTE DE EMPLATAR
    AA.VV
    Susaeta ediciones
    La "alta cocina" y la "cocina molecular" han transformado en arte la presentación de los alimentos, que pasan ...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    7,95 €7,55 €

Paidotribo a Libreria Espai 14