THE TURKISH COOKBOOK

THE TURKISH COOKBOOK

Editorial:
Phaidon
EAN:
9780714878157
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-0-7148-7815-7
Pàgines:
512
idioma:
INGLES
Ample:
200
Alt:
300
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
FOOD-COOK

Descompte:

-5%

Abans:

49,95 €

Després:

47,45 €
IVA inclòs
Avisar disponibilitat

Turkish cuisine is rooted in Mediterranean traditions - with an emphasis on grilled meat, poultry, and fish alongside a panoply of vegetables and whole grains Dagdeviren is Turkey's most renowned culinary authority and has received international press i

Altres llibres de l'autor a Libreria Espai 14

Matèria a Libreria Espai 14

Phaidon a Libreria Espai 14

  • IN THE STUDIO -5%
    Titulo del libro
    IN THE STUDIO
    AA.VV
    Phaidon
    No disponible

    125,00 €118,75 €

  • HALSTON -5%
    Titulo del libro
    HALSTON
    AA.VV
    Phaidon
    No disponible

    19,95 €18,95 €

  • CUERPO DEL ARTISTA, EL -5%
    Titulo del libro
    CUERPO DEL ARTISTA, EL
    WARR TRACEY
    Phaidon
    No disponible

    165,00 €156,75 €

  • CASAS MODERNAS, TRES -5%
    Titulo del libro
    CASAS MODERNAS, TRES
    BARRENECHE, RAUL
    Phaidon
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    59,95 €56,95 €

  • ETTORE SCOTTSASS -5%
    Titulo del libro
    ETTORE SCOTTSASS
    THOME, PHILIPPE
    Phaidon
    No disponible

    125,00 €118,75 €