FUNDAMENTOS DE LA TEORÍA/PRÁCTICA DEL CATERING

FUNDAMENTOS DE LA TEORÍA/PRÁCTICA DEL CATERING

Editorial:
Acribia
EAN:
9788420009322
Any d'edició:
Matèria
MEDICINA I SALUT
ISBN:
978-84-200-0932-2
Pàgines:
460
Enquadernació:
LIBRO EN OTRO FORMATO
idioma:
CASTELLANO
Ample:
170
Alt:
240
Disponibilitat:
DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)
Col·lecció:
SIN COLECCION

Descompte:

-5%

Abans:

41,00 €

Després:

38,95 €
IVA inclòs
Comprar

Altres llibres de l'autor a Libreria Espai 14

  • Escòcia Essencial -5%
    Titulo del libro
    Escòcia Essencial
    Hugh Taylor i Moira Mc-Crossan. Revisat i actualitzat per Sally Roy. Traducció: Cintia García Nisa
    Cossetania edicions
    L'esséncia * Un cop d'ull al carácter d'Escócia i dels seus habitants.  Planifi cació * Tot el que ens cal ...
    No disponible

    10,95 €10,40 €

  • Using Folktales -5%
    Titulo del libro
    Using Folktales
    Taylor, Eric K.
    Cambridge
    Using Folktales provides over 40 ready-to-use activities and dozens of  stories which are suitable for all ages...
    No disponible

    39,90 €37,91 €

  • La confianza en uno mismo -5%
    Titulo del libro
    La confianza en uno mismo
    Ros Taylor
    Edaf editorial
    Son muchas las personas que, a pesar de no ser especialmente tímidas, pierden su autoconfianza en numerosas oc...
    No disponible

    8,00 €7,60 €

  • MATT MARRIOTT 1 -5%
    Titulo del libro
    MATT MARRIOTT 1
    Weare, Tony;taylor, Reg;Edgar, James
    Libros de papel
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    18,50 €17,58 €

  • Un amor secreto -5%
    Titulo del libro
    Un amor secreto
    Bradford, Barbara Taylor / Plata López, Anna
    Planeta
    No disponible

    15,63 €14,85 €

Matèria a Libreria Espai 14

Acribia a Libreria Espai 14